Değerli müşterilerimiz;

PayU hakkında detaylı bilgiye https://www.payu.com.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

PayU Sanal Pos API entegrasyonu sayesinde, farklı sitelere yönlenmeden normal bir banka sanal posu gibi kendi siteniz üzerinden ödeme alabilir, kredi kartı bilgi girişi ve taksit seçeneklerinin gösterimini / seçimini yine kendi siteniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

PayU ile tek başvuruda 7 bankanın (Bonus, World, Axess, CardFinans, Maximum, Paraf, Advantage) sanal posunu hemen aktif edebilir ve ödeme almaya başlayabilirsiniz.

PayU API Destekli Sanal Pos Hizmetini Sitenizde Aktif Etmek İçin;

  1. Sanal POS sayfasındaki PayU'nun çalıştığı ilgili bankaları tek tek açarak Pos Türünü "PayU" olarak seçiniz.
  2. PayU'nun size vermiş olduğu İşyeri Entegrasyon İsmi ve Kodlama Anahtarını her banka için giriniz.
  3. payu.com.tr yönetim panelinizde tanımlı taksit sayısı ve oranlarını sitenizdeki ilgili bankaların taksit tablosuna giriniz.
  4. Komisyon oranları siteniz üzerinden girildiği için, PayU yönetim sayfasındaki taksit komisyon oranlarını sıfır (vade farksız) yapınız. Aksi halde müşterinizden iki kez komisyon almış olursunuz.
  5. Her bir banka posunu aktif edip kaydediniz.
  6. Yönetim - Ayarlar - Ödeme Türleri sayfasından "Kredi Kartı" seçeneğini aktif ediniz.
  7. Tüm ana ve alt kategorilerde "Kredi Kartı" ödeme seçeneğinin aktif olup olmadığını kontrol ediniz.
  8. payu.com.tr yönetim sayfanızdaki menüden, Hesap Yönetimi - Hesap Ayarları sayfasındaki Sipariş Takibi seçeneğini HAYIR olarak kaydediniz. Böylece ödemeleri sadece siteniz üzerinden kabul etmiş olursunuz.

Ayrıca kart çekim güvenliğini üst seviyede tutmak için; payu.com.tr ile irtibata geçerek 3D Secure hizmetini hesabınız için aktif etmeniz yararınıza olacaktır.

PayU Sanal Pos API Entegrasyonunu, diğer banka veya pos kurumlarından aldığınız sanal pos hizmetleri ile aynı anda kullanabilirsiniz.

PayU'nun Eticaretkur müşterilerine yönelik olarak sunduğu özel fırsatlar hakkında bilgi almak için PayU ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

11 Aralık 2011