Değerli müşterilerimiz;

Sipariş modüllerinde ve bir kaç ek modülde aşağıdaki güncellemeler gerçekleştirilmiştir.

  1. Sipariş numaraları artık 8 haneli ve rastgele sayılardan oluşacak şekilde oluşturulmaktadır. Böylece müşteri tarafından, toplam sipariş sayınızın tahmin edilebilme olasılığı ortadan kalkmakla birlikte daha işlevsel bir tasarıma da kavuşturulmuştur.
  2. Mobil cihazlardan verilen siparişler için yönetim panelinde filtre ve gösterim seçeneği eklendi. Yani; mobil cihazlardan aldığınız siparişleri hem sipariş listesinde ve sipariş detayında, üye adının solunda bulunan mobil ikonu sayesinde görebilecek, hem de siparişlerle ilgili istatistiksel veri elde edebileceksiniz.
  3. PayPal ödeme sisteminde, ödeme öncesi sipariş kaydı oluşturma yöntemi değiştirilerek diğer ödeme türleri gibi işlevsel hale getirilmiştir.
  4. Yeni yasal düzenlemeye göre bazı sektörlerde 12 taksit geri gelmiştir. Bu nedenle yazılımda 12 taksitli ürünlerin de taksit tablolarında gösterilebilmesi için ek güncelleme yapılarak tüm sitelerde aktif edilmiştir.
  5. Kargo takip linklerini yenileyen kargo şirketlerine yönelik olarak, yazılımımızda bulunan tüm takip url adresleri güncellenmiştir.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

02 Aralık 2015