Değerli müşterilerimiz;

Yeni güncelleme ile birlikte, site yöneticisi olarak en çok zaman geçirilen bölüm olan ürün listesi sayfasında işlemlerinizi kolaylaştıracak iki yeni özellik ekledik.

  1. Toplu Silme : Bilindiği üzere ürünler tek tek silinebilmekteydi. Bu da çoklu ürün silme işlemlerinde zaman kaybının yanı sıra sürekli onay ve tıklama gerektirdiği için sıkıcı hale gelmekteydi. Yeni güncelleme ile birlikte, ürün listesinde her ürünün ilk sütununa seçim kutusu eklendi ve tek tek seçilebilmesinin yanı sıra tümünün de seçilebilmesine imkan sağlandı. Ürün seçimleri yapıldıktan sonra, listenin sol alt bölümünde bulunan sil butonuna tıklayarak seçilen ürünler hızlı bir şekilde silinebilmektedir.
  2. Ürün Arşivleme : Sipariş almış ürünler, yasal zorunluluk nedeniyle kayıtlarda saklanılmakta ve sistemden silinememektedir. Ürün listesinde artık satışını yapmadığınız ve sipariş almış, bu nedenle de silinemeyen ürünlerinizi arşive kaldırarak ürün listenizi daha sade ve işlevsel hale getirebilirsiniz. Dilerseniz arşive kaldırılmış ürünlerinizi tekrardan ürün listenize de geri çağırıp, yayına alabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

06 Ocak 2016