Değerli müşterilerimiz;

Yeni yasaya göre; internet üzerinden satış yapan işletmelere yönelik olarak, gerek tüketici şikayetlerini gerekse de sipariş ve satın alma aşamalarına ilişkin destek taleplerini siteleri üzerinden alma ve bu taleplere cevap verme zorunluluğu getirilmiştir.

Bu kapsamda; Tüketici Şikayet ve Destek Sistemi modülümüzü geliştirerek tüm kullanıcılarımız için ücretsiz olarak aktif etmiş bulunmaktayız.

Müşterileriniz size; satınalma, muhasebe, sipariş, kargo, arıza ve iade, şikayet, istek ve öneri ve diğer konularda destek talebi gönderebilecekleri gibi, siz de yönetim - üye bayi listesi sayfasından istediğiniz üyeye yeni bir destek talebi veya mesaj gönderebilirsiniz.

Hem siz hem de müşteriniz mevcut destek taleplerine cevap yazabilir, çözümlenen talep veya sorunlar için destek taleplerini kapatabilirsiniz.

Destek taleplerine veya mesajlarına cevap verilebilmesi için ilgili talep listesindeki "Oku/Cevapla" butonlarına tıklanılması yeterlidir. Açılan sayfada ana destek talebi hakkında; talep tarihi, gönderen üye, departmanı ve önceliği ile eğer belirtilmişse sipariş numarasının da yer aldığı bilgi satırı mevcuttur. Buradan ilgili üye veya sipariş kaydına, kısayolları tıklamak suretiyle rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Mevcut talep içeriği ve yazılan cevaplar yine bu sayfanın en alt bölümünde öncelik yeni tarihli kayıtlarda olmak suretiyle listelenmektedir. Bu sayede en son yazılan cevabı hızlı şekilde okuyarak aynı sayfanın üst bölümünden pratik şekilde cevap yazılabilmektedir.

Üye listesi üzerinden açılan üye tanım kart sayfasına "Destek Talepleri / Mesajlar" adı altında yeni bir sekme daha eklendi. Bu sayede; herhangi bir üye veya müşterinize ait son 25 destek talebini hızlıca görebilir, kayıtlardan herhangi birine tıklanması halinde ise tüm destek taleplerini ekranda listeleyebilirsiniz.

Yönetici ve müşteri sipariş detay sayfalarına eklenmiş olan "Mesaj Gönder" butonları sayesinde, yeni destek talebi veya mesajı oluştururken talep formundaki "Sipariş No" alanının otomatik olarak doldurulabilmesi sağlanmıştır. Bu sayede sonuçlanan siparişlerde müşteri ve yönetici arasında hızlı iletişim kurulabilmesi amaçlanmıştır.

Hem yönetici olarak siz hem de müşterileriniz, yeni destek taleplerini veya cevaplanan mesajları bildirim sayfasından takip edebilirler. Destek sayfası mesajları yeni talep adetleri ile birlikte ayrı bir seçenek olarak gösterilmektedir. Ayrıca, müşteri hizmetleri sayfasının en alt bölümüne de destek talepleri sayfasına link eklenmiştir. Üst düzey bilgi güvenliği nedeniyle destek talepleri sayfası SSL ile korunmaktadır.

Yeni ve mevcut destek taleplerine ait gönderim veya cevaplar, aynı zamanda yönetici ve müşteri e-posta adreslerine de iletilmektedir.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Ağustos 2014