Değerli müşterilerimiz;

Versiyon 3 güncellememizle birlikte aşağıda listelenmekte olan güncelleme ve modüller tüm sitelerde ücretsiz aktif edilmiştir. Söz konusu yeniliklerimiz;

  1. Adres Ülke Seçimi : Üye kayıt / güncelleme, adres bilgileri ve sipariş aşamalarındaki adres alanlarına ülke seçimi de dahil edildi. Böylece Türkiye dışında bulunan müşterilerinizin adres bilgilerini daha sorunsuz girebilmelerine imkan sağlandı. Türkiye haricinde seçilen yurtdışı ülkeler için şehir ve ilçe seçimi listeden seçimlik olarak değil, kullanıcı tarafından yazılabilecek şekilde aktif edilmiştir.
  2. Kapıda Ödeme Yöntemi : Kapıda ödemeli siparişlerde, müşterinin söz konusu ödemeyi nakit mi yoksa kredi kartı ile yapacağını belirleyebilmesi için sipariş kargo seçim ekranında ödeme yöntemi seçeneği dahil edilmiştir.
  3. Yurtdışı Gönderim ve Ek Ücret : Yurtdışına yapılacak satışlarda, çalıştığınız kargo firmaları yurtdışı veya TÜrkiye'ye özel seçilebilmekte, yurtdışı siparişler için ise kargo ücretine ek fiyat ilave edilebilmektedir. Eğer müşteri fatura bilgilerinde adres olarak yurtdışı seçmiş ise, o sipariş yurtdışı gönderim olarak işlem görecektir. Kargo tanımlarınıza göre, sipariş kargo ve kapıda ödeme aşamalarında müşterinin bulunduğu ülke için tanımlı kargolar listelenecektir.
  4. Ürün Foto PNG Desteği : Ürün fotoğraflarının yüklenmesi işleminde, .PNG formatına da izin verildi. Böylece daha net fotoğraflar yüklenebilmektedir.
  5. Kargo Takip Linkleri : Yurtiçi Kargo, PTT Kargo ve Sürat Kargo firmalarına ait kargo takip sayfa linkleri güncellenmiştir.
  6. Open Graph Meta : Open Graph Meta Etiketleri yazılımda aktif edildi. Bu yenilik, Facebook v.b. sosyal medyada yapılan site veya ürün paylaşımlarında, sosyal medya ve arama motorlarının ürün grafiklerinin sorunsuz indexlemesi veya gösteriminde yararlı olmaktadır.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

18 Şubat 2015