Değerli müşterilerimiz;

Versiyon 3.18 güncellememizle birlikte aşağıda listelenmekte olan yenilikler ücretsiz olarak aktif edilmiştir. Söz konusu yeniliklerimiz;

  1. Üst menü gösterim türlerinden biri olan kategorisel menü seçeneğinde, kategori grafiklerinin de menüde gösterimine imkan sağlandı. Ana sayfa kategoriler bloğundaki alt kategorileri satır ve grafiksel olarak gösterme özelliği, üst menü bloğuna da uygulanmış oldu.
  2. Ürün kişiselleştirme modülünde; metin, sayı, tarih ve açıklama alanlarına varsayılan değer girilebilmesine imkan sağlandı. Kişisel ürün tanım formundaki Seçenek / Değer alanı üzerinden istenilen alan için varsayılan (default) değer girilebilmektedir. Böylece, müşteriniz ilgili alan türlerinde bilgi girişi yaparken, belirlemiş olduğunuz default değerlere göre daha sağlık bir içerik girebilecektir. Bilindiği üzere seçenek / değer alanı, liste ve seçim alanları için seçeneklerin girişine de imkan sağlamaktadır.
  3. Ürün detay sayfasında geniş çaplı revizyona gidildi. Ürün detay sayfasındaki ana fotoğrafın boyutu yükseltildi. İndirim ve kargo bilgilendirme seçenekleri daha belirgin hale getirildi. Fotoğraf zoom modülü, fotoğraf bloğu içerisinde aktif olacak şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca diğer seçenek ve alanlara ait ufak çaplı görsel değişiklikler gerçekleştirildi.
  4. Özellikle yurtdışı kaynaklı spam referrer gönderimi yapan ve bu sayede analytics v.b. raporlarda ve istatistiklerde olumsuz etkiler yaşatan siteler için alınan önlemler artırıldı.
  5. Ziraat Bankası 3D Secure yeni Sanal Pos hizmeti kodlanarak aktif edildi. Ortak ödeme şeklinde kullanıma devam eden müşteriler için herhangi bir değişiklik söz konusu olmadı. Fakat, ortak ödeme kullanan müşterilerimizin yeni 3D Secure (3D_PAY) sistemini kullanmalarını tavsiye etmekteyiz.
  6. Gerek site ön yüz gerekse de yönetim panelindeki form alanları görsel olarak revize edildi.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

25 Haziran 2015