Değerli müşterilerimiz;

Ara güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. Denizbank Sanal POS 3DS 2.0 zorunlu güvenlik güncellemesi gerçekleştirildi.
  2. Fiyatlar gizlendiğinde veya sadece üyeler görebilsin seçeneği aktif edildiğinde, ürün detay sayfasındaki telefonla bilgi al seçeneğinin isteğe bağlı olarak aktif / pasif yapılabilmesine imkan sağlandı. Ayar değişimi için, Yönetim – Ayarlar – Tema Tasarım – Ürün sayfasındaki Telefonla Sipariş Butonu seçeneğini kullanabilirsiniz.
  3. Sitemap dosyasında, blog kategorilerinin de listelenebilmesi için çalışma gerçekleştirildi.
  4. Yönetim ana sayfadaki özel bilgi, tutar ve içerik gösterimi; üye / bayi yetkilendirmelerine göre revize edildi. Bilindiği üzere yönetim ana sayfadaki özel bilgi, tutar ve içerikler tüm yetkili üyeler tarafından görülebilmekte idi. Gerçekleştirilen güncelleme ile; 1-) ana sayfadaki özel bilgi, tutar ve içeriklerin tümü Tam Yetki (Admin) ile Kısıtlı (Demo) yetkisine sahip üyeler / bayiler, 2-) Sipariş miktar / tutar bilgileri ise sadece Tam Yetki (Admin) ile Modül (Editör - Sipariş Yöneticisi) yetkisi verilmiş üyeler / bayiler, 3-) Hizmet, Trafik ve IP Adres bilgileri ise sadece Tam Yetki (Admin) yetkisine sahip üyeler / bayiler tarafından görülebilmektedir. Özel bilgi ve tutar içermeyen diğer linkler ise tüm üyeler / bayiler için kullanılabilir durumdadır.
  5. Fiyatlar gizlendiğinde veya sadece üyeler görebilsin seçeneği aktif edildiğinde, ürün detay sayfasındaki Stok Kodu ve Ürün Markasının isteğe bağlı olarak aktif / pasif yapılabilmesine imkan sağlandı. Ayar değişimi için, Yönetim – Ayarlar – Tema Tasarım – Ürün sayfasındaki Marka Satırı ve Stok Kodu Satırı seçeneklerini kullanabilirsiniz.
  6. Banka hesap tanımlarındaki hesap sahibi seçeneğine ait karakter sınırlaması iki katına çıkartıldı.
  7. Ürünlerin tıklanma / hit sayılarını sıfırlayabilme adına, toplu güncelleme sayfası miktar / oran işlem alanına yeni seçenek eklendi. Böylece dönemsel raporlarda daha sağlıklı ve satış odaklı istatistiksel sonuçlar alınabilmektedir.
  8. Yöneticilerin, üye veya ziyaretçi sepetlerindeki ürünleri; eklenme tarihli, üye bazlı, ürün bazlı, ürün sayısı ve de ürün miktarına göre listeleyebilmesi adına yeni bir sayfa aktif edildi. Yönetim – Ürünler – Sepettekiler sayfasını inceleyebilirsiniz.
  9. Bizimhesap veya Bifatura otomasyonundan bağımsız olarak, fatura linklerinin sipariş kaydına manuel girilebilmesine imkan sağlandı.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Aralık 2022