Değerli müşterilerimiz;

Ara güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. Sorunlu api sistemleri ve değişen şartları nedeni ile müşterilerimiz tarafından artık tercih edilmeyen Stockmount entegrasyonu yazılımdan kaldırıldı. İlerleyen aylarda Stockmount 'a alternatif olarak bir entegrasyon çalışması düşünülmektedir.
  2. Bizimhesap entegrasyonunda; havale/eft ile gerçekleştirilen siparişlerde bizimhesap taraflı yapılan zorunlu yeni altyapı güncellemesi aktif edildi.
  3. Sepettekiler modülü ile; hangi üyenin hangi üründen kaç adet sepetinde yer aldığı görüntülenebiliyor. Ek çalışma ile birlikte; bu modüle eposta ile hatırlatma özelliği eklendi. yönetim - ürünler - sepettekiler sayfası üzerinden ilgili modüle ulaşabilirsiniz. Listeleme türü filtresini "Ürün No" olarak güncellediğinizde, her kaydın en sağ bölümünde mektup ikonu belirecektir. İlgili ikona tıklayarak müşterinize hatırlatma epostası gönderebilirsiniz. Böylece; bekleyen potansiyel müşterilerinizi, siparişe çevirme oranını arttırabilirsiniz. Bilindiği üzere; yönetim - içerikler - eposta şablonları sayfası üzerinden; eposta gönderimi gerektiren işlemler için eposta mesajlarına müdahale edilebiliyor. Bu modülü de ilgili sayfaya dahil ettik. "Sepet Ürünleri - Hatırlat" kaydını düzelt modunda açarak; hatırlatma eposta mesajını isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.
  4. Tamamlanan sipariş sonrası, ilgili üyeyi yorum yapmaya teşvik etmek için hatırlatma özelliği geliştirildi. yönetim - siparişler sayfasında; durumu teslim edildi olan siparişlerin sağ ikonlar bölümüne mektup ikonu eklendi. İlgili ikona tıklayarak; siparişi tamamlamış ve ürünleri teslim almış müşterilerinize yorum yapması için hatırlatma epostası gönderebilirsiniz. Böylece; sipariş veren müşterilerinizi ürünlere yorum yapmaya teşvik etmiş olursunuz. Bilindiği üzere; olumlu yorumların yer aldığı ürünlerin satın alınma oranı daha yüksektir. Bir önceki madde de yer alan özellikte olduğu gibi; bu özellik için de eposta şablonları sayfasına "Sipariş - Yorum Hatırlat" bölümü eklendi. İlgili kaydı düzelt modunda açarak; hatırlatma eposta mesajını istediğinize göre düzenleyebilirsiniz.
  5. Ürün detay sayfasında gösterilen ürün etiketleri fazla olunca iki satırda gösterimi sağlanıyordu. Fakat; ilgili satırlar birbiri içine geçerek hoş olmayan bir görüntüye sebebiyet veriyordu. Boşluk verilerek daha estetik bir görüntüye kavuşturuldu.
  6. yönetim - ayarlar - tema/tasarım - menü sayfasında yer alan; menü yüksekliği alanında dar, normal ve yüksek olmak üzere 3 farklı seçenek sunulmaktaydı. Ekstra dar ve ekstra yüksek seçenekleri eklendi.
  7. Bilindiği üzere; mobil menüde mobile özel hazırlanan menü seçenekleri kategori listesinin hemen altında gösteriliyor. Menü listesi mobil cihazda en alt bölüme bitişik şekilde konumlandırılıyordu. Bazı mobil cihazlarda en alt menü seçeneğine dokunmak zor bir hale geliyordu. İlgili menü seçeneklerine alt bölümden boşluk verilerek daha rahat bir kullanıma kavuşturuldu.
  8. yönetim - üyeler sayfası listesinden; "Şehir" bölümü kaldırıldı. (sadece liste ekranından). Bunun yerine "Son Giriş" sütunu eklendi. Böylece; üyenin detayına erişmeden, liste ekranından her bir üyenin sisteme son giriş tarihi rahat bir şekilde görüntülenebiliyor.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Ocak 2023