Değerli müşterilerimiz;

Ara güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. Moka sanalpos altyapısına, Kuveyt Türk kartları ile taksitli ödeme alabilme desteği eklendi. Mokapos kullanıyorsanız, Yönetim – Ayarlar – Sanal Pos - Kuveyt Türk pos tanım sayfasında Pos Türünü Moka seçerek aktif edebilirsiniz.
  2. Yönetim - Eposta yönetimi sayfasına; "E-posta Web Erişim Linki" alanı eklendi. Kullandığınız alt yapıya ait, eposta adresine erişim sağladığınız url adresini başında http/https olacak şekilde bu alana ekleyebilirsiniz. Yönetim ana sayfadaki "Eposta Kutusu" bağlantısı ve iletişim formu gibi site üzerinden yöneticiye ulaşan bildirimlere ait linkler bu alana eklediğiniz url adresini dikkate alacaktır.
  3. Önceki aylarda yayınlanan Mobil Alt Menü modülü opsiyonel hale getirildi. Yönetim - Ayarlar - Tema/Tasarım sayfasında yer alan Mobil Alt Menü alanını kullanarak ilgili menüyü ister gösterebilir ister gizleyebilirsiniz. Mobil Alt Menü haberimiz : https://www.eticaretkur.com/haber/mobil-alt-menu-gelistirildi
  4. Mobil gösterimde; arama kutusu ve butonunun yükseliği arttırıldı. Ayrıca arama kutusunun kenarlık kalınlığı arttırılarak arama butonu ile aynı şekilde renklendirildi. Böylece, mobilde arama kutusu hem estetik bir görüntüye kavuştu hem de daha ön plana çıkartılarak işlevselliği arttırıldı.
  5. Mobil ekranlarda tıklama hassasiyetini iyileştirebilmek adına; menü(tab), üyelik ve sepet ikonlarının büyüklükleri arttırılarak daha ön plana çıkması sağlandı.
  6. Müşteri tarafından sipariş iptal talebi gönderildiğinde; yönetici site içi bildirim ile haberdar ediliyor. Bildirimlerin gözden kaçma olasılığı yüksek olduğundan dolayı, gelen sipariş iptallerinin takip edilebilirliği zor bir hal alıyordu. Artık yönetim - sipariş listesi sayfasında, iptal talebi gelen siparişlere ait sipariş numarası kırmızı bir kutu içerisine alınarak, "İptal İsteniyor" uyarısı veriliyor. Böylece; yönetici siparişleri incelerken dahi herhangi bir sipariş için iptal talebi var ise, rahatlıkla görebilecek ve olası gözden kaçmaların önüne geçilmiş olacaktır. Ek olarak; sipariş listesinde yer alan sipariş numaraları linklendirildi. Sipariş numarasına tıklayarakta sipariş detayına ulaşabilirsiniz.
  7. Yönetim - Sipariş listesi ekranına; kargo sütunu eklendi. İlgili sütun, "Ödeme Türü" alanından hemen sonra gösterilmektedir. Birden fazla kargo firması ile çalışan müşterilerimiz; sipariş detayına girmeden liste ekranı üzerinden, ilgili siparişe ait kargo firmasını görüntüleyebilecek.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Mayıs 2023