Değerli müşterilerimiz;

Yeni verimerkezi, bulut (cloud) sunucular ve ara güncelleme ile ilgili detaylar aşağıda listelenmiştir.

  1. Sizlere daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına, verimerkezi ve sunucu altyapımızda değişikliğe gitmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda; web, sql, backup ve file server başta olmak üzere tüm sunucularımızı bulut (cloud) altyapıya sahip olacak şekilde, Türkiye'nin tek Tier 3 verimerkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom Gayrettepe İstanbul verimerkezinde barındırmaktayız. Geçiş işlemi hiç bir sorun ve veri kaybı yaşanmadan başarıyla gerçekleşmiştir.
  2. Netgsm santral abonelerinin, yönetim paneli üzerinden son 24 saatlik santral kayıtlarını inceleyebilmeleri için entegrasyon sağlandı. Arayan numaranın müşterinize ait olup olmadığını otomatik algılama ve ses kayıtlarını indirme / dinleme başlıca özellikler arasındadır. Yönetim anasayfa üst menüden santral kayıtları sayfasına ulaşabilirsiniz.
  3. Gerek ürün detay gerekse de anasayfa / kategori ürün liste sayfalarındaki ürün fotoları için kalite ve performans iyileştirmesi yapıldı. Artık ürün fotoğrafları daha net ve canlı gösterilmektedir.
  4. Bazı banka ve ödeme kuruluşu kaynaklı olarak, ödeme alındığı halde oturum sonlanma sorunu nedeniyle siparişin terkedilenlerde kalma sorunu giderildi. Bu kapsamda tüm pos entegrasyonlarındaki oturum bilgisi yeniden revize edildi.
  5. Kullanılmayan veya kapanmış pazaryeri ve fiyat karşılaştırma sitelerine ait xml export linkleri kaldırıldı.
  6. Sepet sayfasında satın alınacak olan her bir ürün satırında KDV Dahil toplam tutarının gösterimi sağlandı.
  7. Cimri xml entegrasyonu revize edildi. Stok durum ve fotoğraf bilgileri güncellendi.
  8. İşbankası sanalpos modülü yeni altyapıya göre güncellendi.
  9. Sipariş onay aşamasında; banka, ödeme kuruluşu veya eposta gönderimi kaynaklı kısa süreli beklemelerde müşterinin sayfayı yenilemesiyle nadir de olsa oluşan siparişteki ürün kalemlerinin tekrarını (mükerrer) engelleme adına güncelleme yapıldı.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

30 Haziran 2020