Değerli müşterilerimiz;

Bu yeni modül sayesinde; ürünlerin fiyat / indirim, stok miktar / durum ve niteliklerinin hızlı şekilde güncelleştirilebilmesine imkan sağlandı.

Bilindiği üzere, ürünler tek tek güncellenebilmektedir. Ayrıca, çoklu ürün güncelleme modülü sayesinde de aynı anda birden fazla ürün toplu şekilde güncellenebilmektedir. Bu yeni modülle birlikte çoklu işlem seçeneklerine bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız.

Yeni güncellememiz sayesinde, aşağıda da göreceğiniz üzere; yönetim - ürün listesi sayfasında yer alan yeni ürün ekle butonunun sağındaki "Hızlı Güncelle" açılır butonuna tıkladığınız zaman, 3 farklı güncelleme işlem sekmesi çıkmaktadır.

Birinci seçenek sayesinde, listelenmiş tüm veya filtrelenmiş ürünlere ait satış, bayi ve toptan bayi fiyatları ile, ilgili fiyatlara ait varsa indirim tutarları toplu ve hızlı şekilde girilebilmektedir.

İkinci seçenek sayesinde, listelenmiş tüm veya filtrelenmiş ürünlere ait stok miktarı, birimi, stok durumu ve x günde kargo seçeneğine ait teslimat günü toplu ve hızlı şekilde girilebilmektedir.

Üçüncü seçenek sayesinde, listelenmiş tüm veya filtrelenmiş ürünlere ait nitelikler (yeni, haftanın ürünü, sponsor ürün v.b.) toplu ve hızlı şekilde değiştirilebilmektedir.

Hızlı güncelleme sayfasında iken bilgi giriş alanları arasında Tab tuşu ile hızlıca ilerleyebilir, klavyeden değerleri girebileceğiniz gibi seçim kutucuklarında boşluk tuşu ve yön tuşlarını da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Önemli bir nokta ise, aktif sayfadaki değişiklikler yapıldıktan sonra diğer sayfaya geçmeden önce, sağ alt bölümde yer alan "Hızlı Güncellemeyi Başlat" butonuna tıklanmalıdır. Böylece o sayfada yapılan tüm değişiklikler aktif edilecek ve sayfa yeni bilgilerle tekrar ekrana gelecektir. Sonrasında diğer sayfaya geçerek güncelleme işlemlerine devam edebilirsiniz. Ayrıca, bir sayfada gösterilecek ürün sayısını da listenin sağ üst bölümünden max. 100 seçeneğine kadar belirleyebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

14 Ocak 2016