Değerli müşterilerimiz;

Yönetim paneline yönelik güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. TCMB taraflı, döviz kurlarının çekiminde yaşanan soruna müdahale edilerek yeni altyapıya uygun güncelleme aktif edildi.
  2. E-posta şablonları sayfası üzerinden, grafikli eposta gönderiminde yaşanan grafiğin gösterilmeme sorunu giderildi.
  3. yönetim - ürün listesi sayfası üzerinden "No" sütunu kaldırıldı. Ürünleri birbirinden ayıran benzersiz değer stok kodu olarak başta gösterilmektedir. Ayrıca; ürün listesi en sağ bölümde yer alan düzelt, sil, çoğalt ve varyantlar ikonları tek bir açılır buton haline getirildi. Böylece; ilgili sayfa daha pratik bir hale geldi.
  4. yönetim - siparişler sayfasında; "No" sütunu "Sipariş No" olarak güncellendi. "Üye/Bayi Ad Soyad" ise "Ad Soyad" olarak güncellendi. Siparişlerin takip edilebilirliğini daha kolay ve pratik hale getirebilmek için bazı sütunların yeri/sırası değiştirildi. Durum, Ödeme Türü, Tarih, Toplam alanları peşi sıra yerleştirilerek takip edilebilir yapı sağlandı. Sipariş durumunu gösteren renkli etiketlerin tümü sütunu kapsayacak şekilde tam boy olarak ayarlandı. Liste üzerinden sipariş durumu takibinde karmaşanın önlenmesi hedeflendi. En sağ bölümde/işlemler alanında yer alan buton/linkler deki karmaşa giderildi. Tüm ikonlar tek bir açılır buton haline getirildi. Tüm bu işlemlerle; sipariş sayfası daha pratik, anlaşılır ve sade bir hale getirilmiş oldu.


  5. Bilindiği üzere; yönetim panelindeki tüm modül/sayfaların en üst bölümünde filtreleme seçenekleri yer almakta. Direkt olarak açık bir şekilde gösteriliyordu. Artık filtreleme seçenekleri kapalı olarak gelmektedir. Üst bölümde "Filtreleme Seçenekleri" bağlantısı yer almaktadır. Kayıtları filtrelemek istediğinizde ilgili bağlantıya tıklayarak tüm seçenekleri görebilirsiniz. Bu özellikle ile birlikte, yönetim paneli sayfaları sade ve pratik hale getirildi.



Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

30 Nisan 2023