Değerli müşterilerimiz;

Ara güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. Site Bakımda Modu seçeneği, Site Gösterim Modu olarak değiştirildi. Seçenekler ise "Herkese Açık", "Bakım Modu" ve "Sadece Üye/Bayi'lere Açık" olarak güncellendi. İlk iki seçenek zaten mevcut idi. Yeni eklenen son seçenekle birlikte, siteye üye veya bayi girişi yapmayan tüm ziyaretçiler iletişim ve bilgilendirme sayfaları hariç hangi sayfada olurlarsa olsunlar, otomatik olarak üye giriş sayfasına yönlendirilmektedirler. Bu seçeneği bayilik sistemi kullanan veya ürünlerini herkesin görmesini istemeyen müşteriler kullanabilir. Yönetim - Ayarlar - Tema / Tasarım - Anasayfa ayar sayfasının alt bölümünden ilgili seçeneğe ulaşabilirsiniz. Bu özellik sadece Platin ve Entegre paketlerde aktiftir.
  2. Destek taleplerindeki tek grafik gönderebilme seçeneği 3 adet olarak güncellendi. Böylece, aynı taleple ilgili birden fazla grafik gönderebilme ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu özellik yönetici destek sayfasında da aktif edildi.
  3. Site yöneticilerinin de destek taleplerinde grafik gönderebilmesine imkan sağlandı.
  4. Destek taleplerindeki jpg / jpeg grafik gösterim / yükleme sorunu giderildi.
  5. Destek taleplerinde gönderilen grafiklerin tam ekran yerine, tıklanabilir olmasına imkan sağlandı. Bu sayede özellikle mobil gösterimlerde sayfanın büyütülme ihtiyacı ortadan kaldırıldı. İlgili grafiğe tıklandığında ayrı bir sekmede tam boy olarak açılacaktır.
  6. Destek taleplerinde grafik gönderimi yaparken "yükle" linkine ayrıca tıklama zorunluluğu kaldırıldı. Artık grafikler seçildikten sonra talebin kayıt edilmesi yeterli olacaktır.
  7. Döviz kurlarının 9.9999'dan büyük olacak şekilde 2 haneli olarak ta girilebilmesine imkan sağlandı.
  8. Akakçe ve Cimri xml entegrasyonlarına, listPrice adıyla indirimsiz fiyat alanı eklendi. Böylece, entegra bilişim v.b. farklı platformlar için de bu xml linkleri kullanılabilir oldu.
  9. Kategori sayfası ürün listelerine yönelik; akıllı sıralama seçeneği, arama veya etiket sonuçlarında stokta olmayan ürünlerin otomatik olarak sona atılması için çalışma gerçekleştirildi. Bu özellik doğası gereği sadece akıllı sıralama, arama ve etiket sonuçlarında aktif olmaktadır. Varyantlı ürünlerde ana ürün miktarı sıfır ise, aynı şekilde sona alınmaktadır.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

20 Kasım 2020