Değerli müşterilerimiz;

Birfatura.com ve Bizimhesap.com sipariş entegrasyonlarına yönelik olarak, oluşturulan e-fatura / e-arşiv faturaların otomasyon dahilinde sipariş kayıtlarına aktarılması için çalışma gerçekleştirildi.

Bu kapsamda; Birfatura veya Bizimhesap tarafında oluşturulan e-faturalar, herhangi bir ek işlem gerektirmeden sitenizdeki ilgili siparişi otomatik olarak güncelleyerek e-fatura linkini kayıt altına almaktadır.

Müşterileriniz, sipariş listelerindeki sipariş detay linkinin hemen yanındaki fatura linkine tıklayarak e-faturalarına ulaşabilecektir.

Yönetici olarak siparişe ait faturaların kontrol veya takibini yapabilmeniz için, ilgili e-fatura indir linki sipariş listenizdeki fatura yazdır linkinin yanına konumlandırılmıştır.

Bizimhesap entegrasyonuna ait e-fatura link aktarımları bugün itibari ile başlamış bulunmaktadır.

Birfatura entegrasyonuna ait e-fatura link aktarımları ise, Birfatura'nın ilgili servisi bir kaç gün içerisinde test modundan gerçek live moda almasının akabinde otomatik olarak gerçekleşecektir.

Çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecek ara güncelleme ile birlikte, Bizimhesap veya Bifatura'dan bağımsız olarak fatura linklerinin sipariş kaydına manuel girilebilmesine de imkan sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Ekim 2022