Değerli müşterilerimiz;

Modern mobil menü çalışması tamamlanarak aktif hale getirilmiştir.

Yeni mobil menü hakkında detaylar şu şekildedir;

  1. Mobil menü modern yapıya kavuşturulmuştur. Böylece; mobil tab butonuna tıklanıldığında sayfanın tümünü kapsayacak şekilde gösterim sağlanması yerine, ekranın %75 'lik bölümünü kapsayacak şekilde ve soldan açılır halde görüntülenmesine imkan sağlandı.
  2. Eski menü yapısında; üye girişi ve sipariş takibi butonları üst bölümde gösteriliyordu. Yeni mobil menüde; hem üye girişi hem de sipariş takibi butonları kaldırıldı. Sepet ikonunun hemen sol tarafına üyelik ikonu eklendi. Böylece müşteri menü tab butonuna tıklamadan direkt olarak sepet gibi üyelik butonunu da ekranda görüntüleyebilecek. Mobil menüde yer alan menü içerisinde dilerseniz sipariş takibi linkini ekleyebilir ya da sadece mobile özel menü seçenekleri oluşturabilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.
  3. Arama butonunda yer alan "Ara" kelimesi kaldırılarak, yerine sadece arama ikonu eklendi. Böylece arama çubuğu mobilde daha estetik bir görünüme kavuştu.
  4. Yeni mobil menünün en üst bölümüne renkli kategoriler başlığı eklendi. İlgili alanın rengi site genel rengini otomatik olarak almaktadır.
  5. Mevcut yapıda; kategoriler ve kategoriye bağlı bir alt kategorilerin tümü açılır şekilde listeleniyordu. Modern yapıda; ilk etapta sadece ana kategoriler listelenmektedir. Ana kategoriye ait bir alt kategori yok ise, tıklanıldığında ilgili kategoriye erişim sağlanıyor. Eğer alt kategorisi var ise; tıklanıldığında sayfa yenilenmeden açılır menü içerisinde yeni bir sayfada alt kategoriler gösterilmektedir. Eğer alt kategorinin de alt kategorileri var ise; tıklanıldığında alta açılır şekilde alt kategoriler listeleniyor. Mobil menüde kategoriye bağlı iki alt kategoriye kadar görüntülenme sağlanabiliyor. Böylece; müşterileriniz mobil cihazlarda da, kategori hiyerarşisini takip ederek ulaşmak istediği alt kategoriye daha kolay erişim sağlayabilecektir.
  6. Yeni mobil menüde, kategori listesinin hemen altında normal üst menü seçenekleri listelenmektedir. Mevcut yapıya ek olarak menülere gösterim cihazı özelliği eklendi. Menü seçeneklerinin, ister hem masaüstü hem mobilde, ister sadece masaüstü ya da sadece mobilde gösterimini sağlayabilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

yönetim - içerikler - menüler sayfasından ekleyecek olduğunuz menü seçeneğini, ister hem masaüstü hem mobilde, ister sadece masaüstü ya da sadece mobilde gösterimini sağlayabilirsiniz. Böylece; mobile özel menü seçenekleri oluşturarak, mobil cihazlarda müşterilerinizin istediğiniz sayfalara erişimini daha kolay ve pratik hale getirebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

23 Haziran 2021