Değerli müşterilerimiz;

Yeni güncellememizle birlikte fatura yazdırma modülünü aktif etmiş bulunmaktayız.

Modül sayesinde, siparişlerinizi herhangi bir ek yazılım veya muhasebe programına ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde faturalandırabilirsiniz.

Fatura modülünün başlıca özellikleri;

  1. Tasarım modülü ve şablon seçenekleri sayesinde ister fatura, ister irsaliye veya herhangi bir özel şablon olarak çıktı alabilirsiniz.
  2. Siparişlerinizdeki ürün iptal / iade miktar ve tutarları / hesaplamaları otomatik olarak faturanıza yansıtılmaktadır.
  3. PDF formatlı çıktı olduğu için, alternatiflerine göre çok daha işlevsel ve tüm web tarayıcılarla uyumludur. Ayrıca, istediğiniz zaman faturanızı PDF formatında bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
  4. Tek bir siparişteki ürün sayısı birden fazla fatura sayfası gerektirebilir. Fatura modülü, sizin belirlediğiniz seçeneklere göre birden fazla sayfalı faturalarınızı otomatik olarak oluşturur ve hesaplamaları kendisi gerçekleştirir.
  5. Siparişlerde birden fazla KDV oranlı ürünler bulunması halinde, fatura modülü her bir KDV oran ve tutarlarını faturanızda ayrı ayrı göstermekle birlikte, yine her bir KDV oranına ait matrahları da çıktıda listelemektedir.
  6. Kargo ücreti, taksit vade farkı ve kapıda ödeme ücreti faturanıza ürün olarak yansır ve tüm hesaplamalar sistem tarafından otomatik gerçekleştirilir.
  7. Hızlı ve kolay sürükle bırak teknolojisi sayesinde istediğiniz sayıda farklı fatura şablonları oluşturabilirsiniz.
  8. Varsayılan şablon belirleyerek yazdırma aşamasında pratik kullanım elde edersiniz.
  9. İstediğiniz sayfa boyutlarında fatura şablonunuza uygun tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz.
  10. Herbir şablona özel yazı tipi ve boyutu belirleyebilirsiniz.
  11. Fatura için gerekli tüm alanlar tasarım sayfasında mevcut olduğu için, kusursuz şablonlar oluşturursunuz.
  12. Zorunlu olmamakla birlikte, dilerseniz fatura seri / no takibini de modül üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
  13. Fatura ve irsaliye tarih saatlerini her bir sipariş kaydına özel güncelleyebilirsiniz.
  14. Bazı ürünleri faturaya yazdırırken farklı isimler kullanmak isteyebilirsiniz. Örneğin; sağlık ürünleri ve iç giyim v.b. sektörlerde müşteri gizliliğine önem vermek veya seo nedeniyle ürün adının çok uzun yazılması ve faturada daha farklı ad kullanılması v.b. gibi durumlarda fatura adı alanına yazacak olduğunuz ad/isim, online fatura yazdırma modülü aracılığı ile yazdırılan faturalarda ürün adı yerine otomatik olarak çıkacaktır.

Yönetim - Siparişler - Fatura Şablonları sayfasından yeni şablonlar oluşturabilir, sipariş listesindeki fatura yazdır butonu sayesinde faturalarınızı yazdırabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

09 Mayıs 2016