Değerli müşterilerimiz;

Sepet kampanyalarına yönelik gerçekleştirmekte olduğumuz çalışmaların sonuncusu olan "Sepet Toplamına İndirim" modülünü tamamlamış bulunmaktayız.

Bu modül sayesinde, belirlenen kriterler karşılandığında sepet toplam tutarı üzerinden indirim yapılabilmesine imkan sağlanabilmektedir.

Bu modül, önceki sepet kampanya modülleri ile entegre çalışabilmektedir. Kampanya için belirlenecek minimum sepet toplam değer kontrolü, gerek ürünlere uygulanan diğer sepet kampanyaları gerekse de hediye çeki indirimi sonrasındaki nihai toplam tutar üzerinden gerçekleşmektedir.

Minimum ürün miktarı seçeneği, kampanyanın geçerli olabilmesi için sepetteki tüm ürünlerin toplam alım miktarını temsil etmektedir. Yani, ürün çeşiti aranmaksızın toplam miktar işleme tabi tutulur.

Minimum ürün sayısı seçeneği, kampanyanın geçerli olabilmesi için sepetteki farklı ürünlerin toplam sayısını temsil eder. Yani, miktarı ne olursa olsun, birbirinden farklı ürün sayısına göre işleme tabi tutulur.

Sepet toplamına indirim kampanyası için, sepet, sipariş ve müşteri / yönetici sipariş detay sayfalarındaki toplamlar bloğuna, sepet indirimi seçeneği dahil edilmiştir. Böylece gerek müşteri gerekse de yönetici, ilgili siparişte ne kadarlık bir sepet indirimi uygulandığını görebilmektedir.

Sepet toplamına indirim tutarı, yönetim paneli sipariş detay sayfası üzerinden güncellenebilmektedir. Yönetici isterse, kampanya uygulanmamış bir siparişe de sonradan sepet indirimi uygulayabilir.

Birfatura entegrasyonu ve Online Fatura Yazdırma modülündeki iskonto hesaplamalarına, sepet toplamına indirim tutarı da dahil edilmiştir.

Sepet toplamına indirim kampanyası istenilen sayıda oluşturulabilir. Mevcut kampanyalar, sepet sayfasındaki ürün listesinin üst bölümünde gösterilmektedir. Eğer kriterlere uyan bir kampanya var ise, indirim otomatik olarak sepete yansıtılmaktadır. Herhangi bir linke veya butona tıklamaya gerek yoktur. Ayrıca, uygulanan kampanya da farklı renkte gösterilmektedir.

Kampanya tanım veya açıklamasını detaylı girmeniz tavsiye edilir. Bu tanım kampanya listelerinde aynen ekrana yansıtılmaktadır. Örnek; 1000 TL üzeri alışverişlerde %10 indirim.

Aynı türdeki sepet kampanyaları öncelik sırasına göre uygulanır. Sepet kriterlerini karşılayan birden fazla kampanya olsa bile sıra numarası en düşük olan işleme alınır. Diğerleri dikkate alınmaz. Eğer birden fazla kampanya düzenlenecek ve sepet limiti uygulanacaksa, tutarı en yüksek olan kampanyanın ilk sıraya alınması tavsiye edilir. Böylece müşteri, ilk kampanya şartını sağlayamasa bile diğer düşük şartlara sahip kampanyadan yararlanabilme şansına sahip olabilir. Örnek; 1000 TL limit için %15, 500 TL için %10 indirim uygulamak gibi.

Sepet toplamına indirim kampanyasını istediğiniz sayıda tanımlayabilirsiniz. Ayrıca, bu fırsatları belirli tarihlerde veya son kullanıcı / bayi v.b. farklı üye gruplarına göre de aktif edebilirsiniz. Sıra numarası seçeneği ile de fırsatları gösterirken kendi aralarında sıralayabilirsiniz. Kampanyayı silmeden aktif / pasif yapabilirsiniz.

Yönetim - Pazarlama - Sepet Kampanya sayfası üzerinden "Sepet Toplamına İndirim" kampanyalarınızı tanımlayabilirsiniz.

Kampanya tanım sayfasındaki "Yardım" linkine tıklayarak her bir seçenek hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

31 Mayıs 2020