Değerli müşterilerimiz;

Ürün siparişlerinde, miktar arttıkça fiyatın düşmesine imkan sağlayan, toptan alımlarda indirim modülünü geliştirmiş bulunmaktayız.

Bu sayede; ürünler için isterseniz 3 farklı miktar grubu belirleyerek indirimli fiyatlar sunabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, Adet /Kg /Paket v.b. fiyatı 10 TL olan bir ürün için 20 ve üzeri alımlarda %5, 50 ve üzeri alımlarda %10, 100 ve üzeri alımlarda ise %15 indirim fırsatı sunabilirsiniz. İsterseniz, sadece tek miktar gurubu (yani 20 ve üzeri için %5) belirleyebileceğiniz gibi, 2 adet miktar gurubu da beliryebilirsiniz. Kısacası 3 miktar gurubunu da aynı anda kullanma zorunluluğu bulunmamaktadır.

Ürün tanım kartlarındaki "İndirimler" sekmesinde, ödeme indirimlerinin hemen altında aktif edilen toptan indirim miktarı ve indirim oranlarını kolayca yönetebilirsiniz. Aktif etmek istemediğiniz indirim gruplarının değerlerini sıfır (0) girmeniz yeterlidir. Varsayılan olarak tüm ürünlerde toptan indirim alanları sıfır (pasif) gelmektedir.

Yeni eklenecek ürünler için, ödeme indirimlerinde olduğu gibi varsayılan değerlerin gelmesini istiyorsanız; "Ayarlar - Genel Ayarlar - Varsayılan Değerler" sayfasından ön değerleri girmeniz yeterlidir. Böylece her yeni ürün ekleme işleminde toptan indirim değerleri buradaki bilgilere göre otomatik gelecektir.

Mevcut ürünlerde topluca toptan indirim işlemi yapmak istiyorsanız, "Ürünler - Çoklu Ürün Güncelleme" sayfasındaki İndirimler alanını kullanabilirsiniz. Böylece tüm ürünler veya filtrelediğiniz ürünler için topluca güncelleme işlemi yapabilirsiniz.

Toptan alımlarda indirim sağlayabilen yeni modülün ürün detay sayfasındaki gösterimi "Sepete Ekle" butonunun üstüne konumlandırılmıştır. Böylece, ziyaretçi ürünü satın alırken toptan alım fırsatlarına da hızlıca göz atabilmektedir. Belirlenen miktar aralığına denk gelen ürün alımlarında, söz konusu % indirim ürünlere otomatik olarak yansıtılmaktadır. Sepet sayfasında bu durumu gözlemleyebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

12 Kasım 2014