Değerli müşterilerimiz;

Toplu ara güncelleme çalışmamız tamamlanarak tüm sitelerde yayına alınmıştır. Bu kapsamda;

  1. Blog modülü için birden fazla kategoride listeleme seçeneği eklendi. Ana kategori haricinde eklenen "Diğer Kategoriler" seçeneği ile, dilerseniz hazırlamış olduğunuz bloğu ana kategorisi ile birlikte farklı kategorilerde de listeleyebilirsiniz. Böylece birbirleriyle alakalı kategorilere sahip olan bloglar için ayrı ayrı içerikler oluşturmanıza gerek kalmayacaktır. Diğer kategoriler seçeneği kullanılması zorunlu bir alan değildir.
  2. Blog modülü için arama motoru geliştirildi. Aranan kelime(ler); blog başlığı, kısa metin, seo anahtar kelimeler ve seo açıklama alanlarında filtrelenerek sonuçlar ekrana getirilmektedir. Birden fazla kelime girildiğinde, sistem her bir kelime için akıllı filtreleme gerçekleştirerek en doğru sonucu listeleyecektir.
  3. Blog modülü, içerik detay sayfasına sosyal paylaşım ikonları dahil edildi. Whatsapp paylaşım linki ise sadece mobil cihazlar üzerinden giriş yapıldığında gözükmektedir.
  4. Kredi kartı ile gerçekleştirilen siparişlerde, başarıyla tamamlanmış siparişlerin mobil cihaz üzerinden gelip gelmediği bilgisi bazı banka ve ödeme kuruluşlarında doğru sonuç göstermiyordu. İlgili sorun giderildi.
  5. Toplu Sms gönderim sayfasında, aranacak kelimeler filtresine GSM numarasına göre de arayabilme özelliği eklendi.
  6. Yönetim - Sipariş Detay sayfasında, müşteriye destek talebi gönderebilmeye yarayan Mesaj Gönder linkinin yanına, SMS Gönder linki de eklendi. Böylece pratik şekilde, siparişi gerçekleştiren müşteriye sms gönderilebilmektedir.
  7. iPara ve İyzico sanal pos entegrasyonlarına Ziraat Bankkart Combo dahil edildi.
  8. Hızlı Fiyat Güncelle modülüne, Maliyet ve Piyasa fiyatlarının da güncellenebilmesi için yeni seçenekler eklendi.
  9. Platin paketin yıllık trafik limiti 6000 GB'tan 7000 GB'a, Entegre'nin ise 7000 GB'tan 9000 GB'a ücretsiz olarak yükseltildi.
  10. Ürün detay sayfasındaki Hemen Al linkine tıklandığında sepete uğramadan sipariş aşamalarına geçilmekte idi. Bu nedenle, hediye çeki v.b. fırsatlar müşteri tarafından fark edilemiyor veya aktif edilemiyordu. Artık, Hemen Al linkine tıklandığında öncelikle sepet sayfasına yönlenme sağlanmaktadır.

Bilgilerinize sunar, bereketli ve bol kazançlı satışlar dileriz.

18 Aralık 2019